Rådgivning og logistik

Lej en logistik konsulent hos QBS

QBS logistik konsulenter tilbyder kundespecifik rådgivning med det formål at sikre en effektiv og professionel gennemførelse af jeres projekter. Vores rådgivning tager sit udgangspunkt i de overvejelser, der skal gøres, inden et datafangstprojekt sættes i værk. Konsulenten kan enten køre undervisning på timebasis eller udstationeret hos kunden i turnkey-projekter. Vores konsulenter har erfaring fra både små og store logistik projekter, og de dækker et meget bredt felt af IT-kompetencer.

Store summer investeres ofte i hardware og avancerede administrationssystemer. Men såfremt et svagt led på fx lageret eller jeres MPS system ikke får den samme fokus, som resten af organisationen kan konsekvenserne for en sådan investering vise sig katastrofale. Alle registreringer skal være 100% pålidelige og aktuelle, for investeringerne kan retfærdiggøres. Logistik konsulenten kan hjælpe jer med at opnå det optimale udbytte af datafangsprojektet.

QBS`s logistik konsulent tilbyder følgende:

* Hvorledes kommer vi i gang med vores logistik- / datafangstprojekt.
* Beskrivelse af virksomhedens arbejdsgange.
* Analyse af hvorledes virksomheden kan optimere arbejdsrutiner i deres MPS, samt deres lager funktioner.
* Hvilken type datafangstløsning kan I have glæde af. Batch eller via trådløse realtime løsninger.
* Hvilken type stregkode skal I vælge til jeres virksomhed med hensyntagen til de standarder der er i jeres branche.
* Skal I bruge SSCC i jeres virksomhed, samt evt. design og opbygningen af denne.
* ABC analyse
* Cost benefit analyse
* Investeringsplan og idriftsætning

QBS tilbyder første møde U/B med en af vores konsulenter. Efter dette møde vil QBS kunne give en klar tilkendelsegivelse af hvilken løsning, der vil kunne hjælpe jeres virksomhed, samt fremtidig samarbejde med QBS som jeres sparringspartner.
Kontakt QBS på Telefon 76 71 00 00 vi kan hjælpe