Montage og elarbejde

Få dit hardware monteret rigtigt første gang

QBS har egne autoriserede montører, som foretager montage af udstyr på trucks-/rullebord-/stabler.
Montørerne varetager alt fra fremstilling af beslag, kabelføring, samt tilslutning af strømforsyninger mellem truck og udstyr.

Alle opgaver udføres i henhold til truckens beskaffenhed, brugernes ønsker, og naturligvis i henhold til sikkerheds- og lovmæssige krav.
Alle installationer foretages efter ”Best Pracsis”

QBS udfører montage på alle truckfabrikater, herunder EL-, GAS- og Dieseltrucks. Alle installationer testes efter kvalitetsprotokol, før de færdigmeldes til drift.
Rigtig kabling – fundament i alle netværk.

En struktureret og fremtidssikret kabling sikrer den nødvendige fleksibilitet i netværket. Det er vigtigt at være opmærksom på muligheden for certificering af netværket.
Etablering eller udbygning af netværk.

QBS installatører har opbygget stor viden og know-how inden for hele infrastrukturområdet. Vi kvalitetssikrer og dokumenterer alle opgaver før aflevering.

QBS kan påtage sig ansvaret for hele netværksentreprisen – herunder levering, klargøring og installation af aktivt udstyr.
QBS`s kablingsteam kommer overalt.

QBS mobile kablingsteam kommer overalt. Alle former for installation varetages, f.eks. graveentrepriser, PDS-kabling, fiber, radiokæde og montering af udstyr til trådløst LAN i store højder. Vore montører er specialuddannede, og er udrustede med det mest moderne udstyr.
Kvalitetssikring.

QBS har etableret en dokumentationsafdeling, hvis eneste opgave er at fremstille og vedligeholde den nødvendige dokumentation. Hver gang QBS foretager ændringer i en eksisterende installation, stor som lille, bliver dokumentationen opdateret.
Kender du svaghederne i dit netværk?

Der er mange ”fejlkilder” i et netværk – fejlkilder, som gør at brugerne oplever netværket som langsomt (lange svartider). Det skyldes langt fra altid manglende kapacitet i netværket. Problemet kan skyldes fysiske fejl i netværket eller kraftige støjkilder, som forstyrrer transmissionen. Typiske støjkiler er lysarmaturer og elmotorer. Begge dele kan resultere i tab af datapakker, så de samme datapakker skal sendes flere gange (retransmission), hvilket fører til et unødigt overforbrug af båndbredde.
Test af dit netværk.

Gennem vores arbejde med alle typer netværk har vi anskaffet en række testinstrumenter, der sætter os i stand til altid at levere et gennemtestet netværk indenfor alle standarder. Vi har ligeledes erfaring med trådløse installationer, levering og implementering af diverse aktive komponenter som switche, HUB’s, routere og andet.

Kontakt QBS på Tlf: 76 71 00 00 for at høre hvilken mulighed vi kan tilbyde din virksomhed