Om QBS

QBS er et datterselskab til Codeex.dk

Vores medarbejdere er vores største værdi for vores fremtidige vækst, og vi investerer derfor betydeligt i faglige kvalifikationer og udvikling. Du kan møde vores medarbejdere her og lære os bedre at kende.

Læs mere om vores medarbejdere her

QBS er en økonomisk velfunderet virksomhed, der i mange år har arbejdet målrettet med logistik- og stregkodeløsninger til industrien. Som leverandør til mange af Danmarks mest anerkendte virksomheder har vi opbygget en enestående kompetence indenfor vores felt.
QBS er certificeret forhandler af Intermec, LXE, Åkerströms, Motorola/Symbol, Zebra, Psion Teklogix samt Cisco, der idag er de største hardwareproducenter repræsenteret i Danmark. QBS er derfor den oplagte samarbejdspartner, med en uvurderlig viden indenfor området. Vi lægger stor vægt på kundens fulde tilfredshed gennem alle projektets stadier. Hos QBS er det derfor én fast konsulent der håndterer, og er ansvarlig for, at projektet når i mål.

QBS rådgiver, designer og leverer både enkeltstående og komplekse logistik- & datafangstløsninger.

Integration

QBS har udviklet specielle softwarepakker, hvilket blandt andet bevirker at vores produkter kan integreres direkte online med jeres eksisterende ERP software. Hvad enten det er Navision ATTAIN, AXAPTA, XAL, SAP, ASPECT/4, MAPICS, Movex, unistar*, SCALA m.fl.

Ekspertise

Inden man vælger et stregkodesystem opstår der hos de fleste virksomheder en række tvivlsspørgsmål:

  • Hvilke fordele opnås ved at indføre stregkoderegistrering i produktionen, i forsendelsen eller på lageret?
  • Hvilke løsningsmodeller giver mulighed for integration med virksomhedens eksisterende software?
  • Hvem i min branche har implementeret lignende udstyr og løsninger med succes?
  • Hvordan implementeres en evt. ny logistikløsning?
  • Hvor kan jeg få ekspertbistand, som kan hjælpe mig på vej?

Målsætning

QBS kan som samarbejdspartner give svar på alle ovennævnte spørgsmål.

Datafangst, trådløse netværk og stregkoder er ingen nyhed længere, men en kendt teknologi der bruges af mange danske virksomheder i industrien. Lageroptimering er nøglen til overskud i din virksomhed. Kontakt en af vores logistikkonsulenter og hør hvorledes vi kan hjælpe Jeres virksomhed.

QBS’s målsætning er at levere pragmatiske kvalitetsløsninger til tiden, dvs. løsninger der virker og opfylder de krav, vore kunder stiller. Men også løsninger, som er til at betale.

En god tommelfinger regel er, at løsningen skal kunne tjene sig selv ind på 2 år. Med mange års erfaring i levering af større, komplekse logistikløsninger med en fast medarbejderstab af konsulenter er det lykkedes at opbygge en organisation, som til fulde lever op til denne målsætning.

Baggrunden for vores succes er tillige en stor del pragmatik omkring løsning af forretningsgange, som kan forekomme næsten uløselige, idet vores konsulenter har praktisk erfaring fra en lang række kunder. I praksis kan QBS således bidrage til en af aspekterne i Jeres virksomheds LEAN-proces.

Ambitiøse krav til egen kvalitet

Vi arbejder med sikring af kvalitet og stabilitet på mange felter, både inden for hardware, software, forbrugsmaterialer samt i forbindelse med support/kundekontakt.

Kvalitet er efter vores opfattelse et begreb med mange facetter, og vi mener at kunden skal opleve dette i hele samarbejdet med os.

Det er således ambitionen at operere klart over markedsgennemsnittet på samtlige kvalitetsdimensioner, hvoraf en fremgår nedenfor, andre gennemgås i afsnittet om vores servicekoncept.

Tæt kontakt til vores leverandør = kvalitet i levering og rådgivning

QBS medarbejder har arbejdet med Intermec`s produkter siden 1988 og vores målsætning er at være blandt branchens absolut førende på det danske marked.

De produkter, der føres i vores program er nøje udvalgt på baggrund af de mange års erfaring. Vi kan således stå inde for produkternes anvendelighed og driftssikkerhed.

I kraft af den mangeårige erfaring med disse produkter er QBS naturligvis også Certific Solution Partner. Dette bevirker at vi har direkte kontakt til vores leverandør, og er certificeret i alle deres produkter. Den tætte kontakt til vores leverandør betyder også at QBS har kendskab til (og indflydelse på) fremtidig produktudvikling og produkttilpasning.

Kontakt os

QBS har hovedkontor, administration og salgsafdeling i Herlev, hvor også lager- og serviceafdelingen er placeret.